Matrica felhelyezése

Hogyan kell matricát ragasztani a motorra, bukósisakra vagy egyéb felületre?

Ahogy a többi használati tárgyunkat, úgy az autónkat is szeretnénk egyedivé tenni. Az alábbiakban néhány hasznos tippet olvashatsz, ha szeretnéd dekorálni motorod vagy bukósisakod felületét!

pések:

1, Az ilyen matricák általában 3 rétegűek: egy átlátszó, felső hordozóréteg (ami ragadós), a középső, ami valójában a választott minta, és egy papíros réteg.

2, Simítsd! Először egy kemény, egyenes tárggyal, mondjuk plasztikkártyával simítsd ki a levegőt a matricából.

3, Szedd szét! Elég egyelőre csak a sarkánál megbontani, és a transzfer (hordozó) réteget később egyben leszedni.

4, Tisztítsd meg a felületet! Ez főleg a motorknál fontos. Lehetőleg ne legyen olajos, poros vagy frissen fényezett az a része a motornak, ahova a matricát tennéd.

5, Illessz! Az előbb szétválasztott sarkot illeszd a megfelelő helyre, majd fokozatosan húzd le a papíros, hátsó réteget, közben simítsd az átlátszó, ragadós transzferfóliát a motorra.

6, Simítsd újra! Ismét préseld ki a levegőt a matrica alól. Ha a matrica alatt nem, csak a transzfer alatt marad levegő, az már nem baj!

7, Szedd le a transzfert! Óvatosan, apránként távolítsd el a matrica felett a réteget, ha szükséges, inkább várj egy kicsit!

8, Töröld át egy puha ronggyal a matricát, és kész is vagy!

Tippek:

-Ápolóolajaktól, polírozótól mentes felületet válassz az motorodon!

-Rendelés előtt mérd le, hogy elfér-e a választott ábra oda, ahova szeretnéd.

Amire szükséged lehet:

-Puha rongy
-Motormatrica
-Plasztikkártya, vagy valamilyen simító
-Türelem

Figyelmeztetések:

-Ne szedd le egyben a papíros, hátsó réteget, mert így könnyen összeragadhat a transzferfólia, főleg nagyobb matricák esetében.

-Ne napfényben és ne a nyári melegben állj neki dekorálni.

       

argep.hu olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu vatera.hu arcedula.hu arkoz.hu kirakat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. paypal